CHÂTEAU PURCARI –

Château Purcari este locul unde confortul întâlnește tradiția, iar peisajele de poveste îți taie respirația. Situat la doar câteva sute de metri de Nistru și la 130 km de Marea Neagră, Purcari constituie un ecosistem aparte. Acesta are în preajmă două lacuri pitorești și este înconjurat de podgorii, care, în ansamblu, creează o atmosferă de neuitat. Aici se află renumitele beciuri construite în 1827, care păstrează o adevărată comoară – cunoscuta colecție de vinuri vintage, cu sticle datând din 1948.

– HOTEL –

Hotelul este situat într-un cadru pitoresc, departe de stresul urban. Toate camerele sunt construite în stilul chalet. Oaspeții hotelului se pot bucura și de câteva servicii suplimentare oferite de locație, precum tenis de masa sau tenis de camp, pescuit, plimbări cu bicicletele și hidrobicicletele, iar pentru cei mici este amenajat un teren de joacă. La solicitare, se oferă și servicii de transfer de la aeroportul internațional din Chișinău (la 103 km distanță).

– RESTAURANT –

Bucate rafinate într-un Château autentic situat în mijlocul podgoriilor, pregătite de bucătarul nostru șef și acompaniate de minunatele vinuri Purcari, vă vor delecta simțurile.

Iubitorii bucătăriei europene vor aprecia pe drept gingașul “Foie-Gras” și salata elegantă din rucola, iar cei care preferă bucătăria moldovenească vor putea savura capodoperele tradiționale – plăcintele, celebra zeamă sau sarmalele în foi de Chardonnay.

– DEGUSTĂRI –

Vinurile Purcari sunt cu siguranță cartea de vizită a Republicii Moldova. Degustarea vinurilor reprezintă arta și știința aprecierii vinurilor, prin analiza organoleptică a acestora.

Fiecare sticlă de vin are istoria și tradiția sa. Degustarea cu un sommelier profesionist vă va ajuta să descifrați și să descrieți o gamă largă de arome. Această cultură este fascinantă și noi vom fi bucuroși să împărtășim din cunoștințele și experiența pe care le deținem.

REZERVĂRI:

Tel.: (+373) 60 121 221,

(+373) 60 909 005, (+373) 69 270 626 E-mail: turism@purcari.wine 

WEB: https://purcari.wine

Instagram: purcari_wines

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.